Hälsorådgivning

Konsultationerna sker i Stockholm på Yogashala, Ringvägen 9D.

Konsultationer på andra orter sker i samband med vissa evenemang. Se längst ner på sidan.

Ayurvedisk hälsokonsultation

Jag är ayurvedisk läkare. Om du vill ha ayurvedisk hjälp med dina hälsoproblem så bokar du en hälsokonsultation.

Hälsokonsultationen börjar med en en grundlig pulsdiagnos och vi går igenom din nuvarande hälsosituation.Du får sedan ayurvediska råd om kost, livsstilsförändring och rekommendationer om örtpreparat och huskurer som är bra för ditt hälsotillstånd.

Patienter med alla sorters besvär söker upp mig. De flesta har problem där den vanliga vården inte ger så många alternativ, eller inga alternativ. Ofta är det stressrelaterade problem, utbrändhet, sömnbesvär. Vanligt är också ballongmage, matsmältningsbesvär, IBS och andra mag- och tarmbesvär.

Jag rekommenderar minst tre besök. Om du har hälsoproblem behöver du oftast göra förändringar i kost och livsstil. De här förändringarna tar tid och de flesta behöver uppdaterade råd när de följt behandlingen en tid.

Tid: 60 min    Kostnad  800,-

Ta reda på din Ayurvediska Kroppstyp

Ayurveda arbetar också med att förebygga sjukdom. Du som är helt frisk kan boka tid för att ta reda på din ayurvediska kroppstyp.

När du tagit reda på din kroppstyp får du hjälp att välja rätt kost, livsstil och enkla huskurer som förebygger de sjukdomar just din kroppstyp har störst risk att drabbas av. Med enkla medel kan du hålla dig frisk och full av energi.

Tid: 90 min   Kostnad  1000,-

Ta reda på era Ayurvediska kroppstyper, 2 personer

När man gör testet för att ta reda på sin kroppstyp är det jättebra att ha med sig någon som känner en väl, som man kan fråga när man inte vet vad man ska svara. Därför erbjuder jag ett specialpris när ni kommer två samtidigt:

Tid 90 minuter, Kostnad 1750kr

Presentkort finns också tillgängliga.


Hälsokonsultationer på andra orter:

Inga besök bokade på andra orter just nu.


Konsultationer på din ort eller på ditt företag

Om du har flera vänner som vill träffa mig kan jag besöka er på er ort/företag. Kontakta mig för mer information.